CV onderhoud vanaf 1 januari 2019 door Energiewacht

Per 1 januari stappen wij over naar een ander bedrijf voor het contractonderhoud aan de centrale verwarmingsketel in uw woning. Vanaf 1 januari zal Energiewacht het preventief onderhoud en de storingen aan uw centrale verwarmingsketel uitvoeren.

Groen Wonen Vlist heeft met Energiewacht een tweejarig contract afgesloten voor deze werkzaamheden. Wij verwachten met deze overstap de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden en op enkele vlakken zelfs te kunnen verbeteren.

Let op! Wat betekent dit voor u?

Tot en met 31 december 2018

kunt u bij storingen aan uw centrale verwarmingsketel nog gewoon terecht bij de firma Mijnlieff. U kunt uw storing melden op het telefoonnummer 0180-514633.

Vanaf 1 januari 2019

meld u uw storingen aan uw centrale verwarmingsketel aan Energiewacht. U kunt uw storingen 24 uur per dag, 7 dagen in de week  melden via telefoonnummer 088-5553000. Het is ook mogelijk uw storing online te melden op www.ewacht.nl

Afspraken preventief onderhoud 2019

Alle gegevens over de centrale verwarmingsketel in uw woning worden overgedragen aan Energiewacht. Als er preventief onderhoud en/of controle noodzakelijk is, zal Energiewacht zelf in 2019 per brief contact met u opnemen om een afspraak te maken. U hoeft daar dus zelf geen actie voor te ondernemen.

Bekijk alle berichten