Informatie 14 nieuwbouw Nul op de Meter eengezinswoningen ‘Groenhove’

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

LocatieStolwijk
Werkzaamheden14 nieuwbouw eengezinswoningen (Nul op de Meter)
OpleveringDecember 2018

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wij hebben op een prachtige locatie grenzend aan het groen van de polder nieuwe eengezinswoningen gebouwd. Het gaat om 14 Nul op de Meter woningen aan de Weide, Groenhove en Griend in Stolwijk. De woningen zijn goed geïsoleerd, voorzien van slimme en zuinige installaties en hebben zonnepanelen op het dak.
De woningen zijn grondgebonden en beschikken over een tuin. De woonkamer is tuingericht en heeft een open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Via een vaste trap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Nuttige informatie

Huurpijs informatie
Eengezinswoning netto huur   € 597,30
Energie prestatievergoeding  €   84,00
Servicekosten                            €    10,00

Informatiebrochure NoM woningen ‘Groenhove’

Tekeningen NoM woningen ‘Groenhove’

Deze informatiebrochure en tekeningen zijn met zorg samengesteld. De teksten en tekeningen geven een indruk van de woningen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Reageer nu via de website wonenindekrimpenerwaard.nl. Dit kan tot 2 november 2018 12:00 uur.
Omdat dit nieuwbouwwoningen betreft, dient u te kijken onder het kopje ‘Nieuwbouw’ en niet onder het kopje ‘Woningaanbod’.

Voorkom teleurstelling! Zorg dat uw inkomensgegevens in uw inschrijving bij Wonen in de Krimpenerwaard kloppen en dat u uw inkomensverklaring 2017 heeft gedownload.