Huur betalen

Als u een woning van ons huurt, betaalt u maandelijks de huur. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst stemt u ermee in de huur op tijd te betalen. Dit betekent dat u de huur vóór de eerste van de maand overgemaakt moet hebben. U kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Automatische incasso

Hierbij machtigt u Groen Wonen Vlist om elke maand huur van uw rekening af te schrijven. Om dit te regelen kunt u het machtigingsformulier ondertekenen die u ontvangt bij het aangaan van de huurovereenkomst of het machtigingsformulier downloaden en opsturen. Een incasso machtiging kunt u, zodra u maar wilt, weer intrekken.

Wilt u uw huur via een automatische incasso voldoen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij sturen u dan een machtigingsformulier toe. Dit formulier kunt u ook hier downloaden:

Machtigingsformulier automatische incasso

Wilt u uw incasso machtiging weer intrekken? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij sturen u dan een formulier toe waarmee u de machtiging stop kan zetten. Dit formulier kunt u ook hier downloaden:

Intrekken machtiging automatische incasso

  • Acceptgiro

Als u geen gebruik maakt van een automatische incasso dan ontvangt u maandelijks een acceptgirokaart van Groen Wonen Vlist waarmee u uw huur kunt overmaken.

  • Periodieke overboeking

U kunt uw bank opdracht geven om elke maand het huurbedrag van uw rekening over te maken. Als de huur verandert of u gaat verhuizen, dient u zelf de overboeking stop te zetten bij de bank.