Praktische zaken

Energie en water

Het afsluiten van water, gas en elektra moet u zelf regelen. Wij adviseren u om op tijd, maar minimaal twee weken voor de verhuizing, contact met uw energieleverancier en waterleverancier (Oasen) op te nemen.

Via de website van Oasen kunt u uw oud adres afmelden:

Doorgeven verhuizing – Oasen

U krijgt vervolgens een mutatieformulier toegestuurd, dat samen met de medewerkers van Groen Wonen Vlist tijdens de eindinspectie ingevuld en ondertekend kan worden.

Grof vuil

De woning dient bezemschoon achter te worden gelaten en alle grof vuil dient te worden afgevoerd. Grof huishoudelijk afval kunt u zelf wegbrengen op een van de afvalbrengstations van Cyclus. Klik hier voor het vinden van een afvalbrengstation in uw buurt:

Afvalbrengstations – Cyclus

Wanneer u zelf niet in staat bent uw grofvuil weg te brengen kunt u het op afspraak laten ophalen. Voor het maken van een ophaalafspraak kunt u alleen telefonisch contact opnemen met Cyclus via telefoonnummer: (0182) 547500 (op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur). U kunt alleen grofvuil aanbieden als u vooraf bij Cyclus een afspraak heeft gemaakt.

Bruikbare goederen

Bruikbare goederen (heel, compleet, schoon en voor hergebruik geschikt) kunt u gratis laten ophalen door het kringloopcentrum: 0800-5746454.

Verhuisservice post

Via PostNL kunt u uw post laten meeverhuizen naar uw nieuwe adres en veel organisaties gratis een adreswijziging sturen:

Verhuisservice – PostNL