Nieuwe huurderscommissaris Groen Wonen Vlist

Met trots stellen we u voor aan onze nieuwe huurderscommissaris Michel de Jong.

“Met veel enthousiasme mag ik, op voordracht van Huurdersvereniging Haastrecht Stolwijk Vlist, vanaf januari 2024 deel uitmaken van de Raad van Commissarissen van Groen Wonen Vlist. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan de realisatie van de opgaven van Groen Wonen Vlist. De afgelopen jaren heeft Groen Wonen Vlist een positief oordeel gekregen van de huurders over de dienstverlening. Aankomende jaren zal nadrukkelijk de aandacht uit blijven gaan naar de verduurzaming van het vastgoed en het betaalbaar houden van de woningvoorraad. 17 jaar geleden zette ik de eerste stap in de wereld van woningcorporaties. Vanuit mijn achtergrond als accountant en in mijn huidige rol als onafhankelijk controller bij een woningcorporatie, breng ik die kennis en ervaring in de Raad van Commissarissen.

Samen met andere belanghebbenden werken aan de realisatie van de ambities en doelstellingen van Groen Wonen Vlist met tevreden huurders, daar ga ik voor!”

Terug naar overzicht