Vacature Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland

Heb jij interesse in het bekleden van een klacht beslechtende rol tot het oplossen van klachten in de sociale huursector? Dan is de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland (KCWZH) op zoek naar jou!

Wat doet de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland?
De KCWZH geeft onafhankelijke adviezen over de bij haar binnengekomen klachten. Dit doet de commissie overeenkomstig haar klachtenreglement, behorende bij het convenant met aangesloten woningcorporaties uit de regio Zuid-Holland. Een stuurgroep draagt zorg voor de dagelijkse organisatie en continuïteit van de klachtencommissie.

Wat zoeken we?
Een van onze commissieleden uit de avondkamer stapt binnenkort op. Daarom zoekt de klachtencommissie op korte termijn een nieuw lid (m/v/x).

Heb je interesse?
Meer informatie over de KCWZH – zoals het convenant, het reglement en jaarverslagen – zijn te vinden op de website.
Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf als toekomstig lid van de klachtencommissie? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV kan je per e-mail sturen naar mevrouw C. Dijkman, secretaris van de Klachtencommissie (info@kcwzh.nl). Ook voor vragen over de functie kan je contact met haar opnemen (telefoon 085-2100244). We ontvangen je reactie uiterlijk op 14-01-2024.

Bekijk de complete vacature.

Terug naar overzicht