Aanvraag formulier zonnepanelen Groen Wonen Vlist

Kruis het vakje aan van het gewenste pakket

Pakket keuze

Het is belangrijk dat u een installatie kiest passend bij uw eigen huidige elektraverbruik. Levert u met de Zonnepanelen meer stroom op dan u zelf kan verbruiken dan kunt u tot ca 2030 nog gebruik maken van een vergoeding (salderingsregeling) voor deze terug levering aan het stroomnet. De verwachting is namelijk dat deze vanaf 2025 word afgebouwd en dat u na 2030 geen vergoeding meer ontvangt voor het terug leveren. Dit hangt ook ook af van uw eigen energieleverancier welke u heeft gekozen. De prijzen en voorwaarden verschillen tussen de leveranciers onderling sterk.. Kortom het is best ingewikkeld u goed voor te rekenen wat nu ongeveer de besparing is die u kunt verwachten.


Wij hebben in onderstaande rekenvoorbeeld met een prijs van 0,31 cent per KWH gerekend Voor de minimale jaarlijkse opwekking is 375 WP stroom per paneel aangehouden. Paneel is 425WP


* De servicekosten worden buiten de huur om in rekening gebracht. Hierdoor wordt over deze kosten ook geen huurverhoging toegepast. Deze servicekosten worden wel jaarlijks geïndexeerd conform de CPI index. Het huidige prijspeil in deze brief is per 1-1-2024 vastgesteld. Genoemde servicekosten zijn de enige kosten aan Groen Wonen Vlist die u heeft voor de zonnepanelen. U krijgt niet te maken met andere of verborgen kosten. Ook het aanpassen van uw meter door de netbeheerder, als dat nodig is, is gratis.